Kiitos kaikille osallistuneille!

Toivomme, että saitte mukaanne paljon ajatuksia ja energiaa vietäväksi työpaikoille. Jakakaa kokemuksia kollegoillenne, näin hekin, jotka eivät päässeet tällä kerralla mukaan, voivat nauttia päivien annista.

Kuulemme mielellään kaikki risut ja ruusut ensi vuotta varten. Voit jättää niitä alla olevan lomakkeen, facebookin tai twitterin kautta.

Seuraavat Sairaanhoitajapäivät järjestetään 12.-13.3.2015! 
Silloin vietetään myös Sairaanhoitajaliiton 90 vuotis juhlavuotta!
Tervetuloa!


Sairaanhoitajapäivät 27.-28.3.2014. - Pidä huolta!

Sairaanhoitajapäivät Helsingin Messukeskuksessa kerää hoitotyön asiantuntijat vuosittain yhteen jakamaan ja päivittämään osaamistaan. Se on Suomen suurin hoitotyön tapahtuma, jonka luento- ja workshop-tarjonnasta voit valita itseäsi kiinnostavimmat aiheet ja sisällöt.

Seuraa sairaanhoitajapäiviä sosiaalisessa mediassa!

Pidä huolta, että olet mukana vuoden tärkeimmällä työmatkalla!

 

Teemana Pidä huolta!

Päivien teemana on tällä kertaa Pidä huolta! Jokaisella meillä on joku josta pitää pitää huolta. Esimiehen on pidettävä huolta, että alaiset pääsevät päivittämään osaamistaan ja hyödyttävät sitä kautta koko työyhteisöä. Jokaisen on pidettävä huolta oman ammattitaidon kehittymisestä. Tämä auttaa työn helpommin hoitamista ja tuo varmuutta omaan tekemiseen. Tiukassa taloustilanteessa tieto ja osaaminen on pääomaa, joka kantaa ja auttaa selviämään paremmin jatkuvasta muutoksesta.

Sairaanhoitajapäivät sisältää lähes sata asiantuntijaluentoa, workshop-luentoja, kollegakahvilan, ajankohtaisen paneelikeskustelun, taitoradan, monipuolisen näyttelyn, posterinäyttelyn, tietotorin sekä upeat avajaiset. Ohjelmasta vastaa Sairaanhoitajaliiton koulutus- ja kustannusyhtiö Fioca Oy, Susanna Kiuru, susanna.kiuru@fioca.fi, puhelin 044 529 0044.

Seuraa Sairaanhoitajapäiviä
Facebookissa

Twiittaa hashtagilla #shpaivat!
Seuraa Tweetbeamissä.

Jaa kuvia Instagranmissa!
Käytä tagia #shpaivat.